CO2-diffusor van EHEIM

Zoekt u een CO2-diffusor van het merk EHEIM? Dan zit u bij Special Pet in Capelle aan den IJssel helemaal goed! Bij ons vindt u verschillende CO2-diffusors van dit merk, met elk hun eigen toepassingen. Welk apparaat geschikt is voor uw aquarium is afhankelijk van verschillende factoren. We vertellen u hier graag meer over en geven indien gewenst advies op maat.

Meer dan 200 aquaria

Vanaf € 50,- gratis verzending

Regelmatig nieuwe artikelen

Gebruik de CO2-diffusor van EHEIM voor gezonde aquariumplanten

Het water in aquariums bevat doorgaans te weinig CO2. Dit is echter een belangrijke voedingsstof voor de aquariumplanten. Hoe sterker en gezonder de planten zijn, des te minder kans hebben algen om te groeien. Met een CO2-diffusor van EHEIM wordt de toegevoegde CO2 optimaal in het water opgelost en verspreid over het aquarium. Daarnaast reguleert CO2 bij een goede dosering de pH-waarde in het water. De aquariumplanten produceren vaak meer zuurstof dan uw vissen nodig hebben om te ademen. Door de CO2 wordt dit zo goed gereguleerd.

Heeft u een vraag over een van onze producten?

Kom langs in onze winkel

Wilt u meer informatie over de CO2-diffusor van EHEIM? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 010 44 13 742 of stuur een e-mail naar info@special-pet.nl en we vertellen u meer over de mogelijkheden. Ook kunt u altijd langskomen in onze winkel in Capelle aan den IJssel. Hier vindt u naast een CO2-diffusor van EHEIM ook diverse andere aquariaproducten, waaronder uv-filters en thermostaten.

Vanmiddag langsgeweest voor de opstart van mijn aquarium voor mijn garnalen en landscaping. Eerlijk advies en ze nemen echt de tijd, vriendelijk en zijn kundig. Top zaak!
Tv A.
Heel vriendelijk
Brenda B.
Leuke winkel en altijd superlief voor mijn hondje
Miriam B.
Snelle en goede service
Ruben M.
Op marktplaats zag ik een advertentie staan, fruit- en kromvleugelvliegen. Eindelijk een adres gevonden waar binnen korte tijd mensen diverse insecten kwamen halen en alles vers!
Paul de M.
Ze zijn vriendelijk en hun prijzen zijn redelijk.
Dora L.
Leuke zaak met aardig personeel.
Denise A.
Goede service
B van H.
Had een jerrycan 2500ml plantenvoeding besteld en kreeg 3 losse flessen van samen dezelfde inhoud. Maar omdat ik een doseersysteem heb wilde ik echt de jerrycan.Gebeld naar Special Pet en die hebben mij als oplossing een losse lege jerrycan toegestuurd.Top service! 👍🏻
Linda V
Een fijne dierenspeciaalzaak
Remco S.
Super goed geholpen mega veel keuze.
Gabrielle S.
Prima kwaliteit van aquariumvissen en planten. Ruim assortiment en vakkundig geholpen. Top winkel!
Johan de P.