EHEIM thermostaat

Bent u op zoek naar een EHEIM thermostaat voor uw aquarium? Bij Special Pet in Capelle aan den IJssel bieden we verschillende soorten thermostaten aan van dit merk. Wanneer u een aquarium heeft, is het belangrijk dat deze een aangename temperatuur heeft voor de vissen en planten. Met een thermostaat kunt u dit zelf reguleren.

Meer dan 200 aquaria

Vanaf € 50,- gratis verzending

Regelmatig nieuwe artikelen

Zorg voor een constante temperatuur in uw aquarium met een EHEIM thermostaat

Een EHEIM thermostaat zorgt ervoor dat het aquarium verwarmd wordt en houdt de temperatuur constant. We bieden thermostaten aan die ingesteld zijn op een vaste temperatuur van 25 graden Celsius. Zo weet u altijd precies hoe warm het is in het aquarium. Wilt u de temperatuur liever zelf regelen? Kies dan voor een thermostaat waarbij u zelf de temperatuur bepaalt, van 18 graden tot 34 graden Celsius. De thermostaten kunnen volledig ondergedompeld worden, zijn beschermd tegen drooglopen en zijn geschikt voor zowel vers water als zeewater.

Heeft u een vraag over een van onze producten?

Bekijk ons aanbod

Heeft u naast een EHEIM thermostaat ook andere producten voor uw aquarium nodig? Zoekt u bijvoorbeeld een aquariumfilter of plantenvoeding? Ook dan zit u bij ons goed! Bekijk ons aanbod en plaats uw bestelling direct of kom langs in onze winkel in Capelle aan den IJssel. Voor vragen neemt u contact met ons op via 010 44 13 742 of info@special-pet.nl.

Leuke zaak met veel keus
Joke H.
Vanmiddag langsgeweest voor de opstart van mijn aquarium voor mijn garnalen en landscaping. Eerlijk advies en ze nemen echt de tijd, vriendelijk en zijn kundig. Top zaak!
Tv A.
Heel vriendelijk
Brenda B.
Leuke winkel en altijd superlief voor mijn hondje
Miriam B.
Snelle en goede service
Ruben M.
Op marktplaats zag ik een advertentie staan, fruit- en kromvleugelvliegen. Eindelijk een adres gevonden waar binnen korte tijd mensen diverse insecten kwamen halen en alles vers!
Paul de M.
Ze zijn vriendelijk en hun prijzen zijn redelijk.
Dora L.
Leuke zaak met aardig personeel.
Denise A.
Goede service
B van H.
Had een jerrycan 2500ml plantenvoeding besteld en kreeg 3 losse flessen van samen dezelfde inhoud. Maar omdat ik een doseersysteem heb wilde ik echt de jerrycan.Gebeld naar Special Pet en die hebben mij als oplossing een losse lege jerrycan toegestuurd.Top service! 👍🏻
Linda V
Een fijne dierenspeciaalzaak
Remco S.
Super goed geholpen mega veel keuze.
Gabrielle S.