Toont alle 6 resultaten

Uv-filters voor uw aquarium

Wilt u uv-filters voor uw aquarium kopen? Dan zit u bij Special Pet in Capelle aan den IJssel helemaal goed! In onze webshop en winkel vindt u alle benodigdheden voor aquariums. U profiteert bij ons van een ruim aanbod met producten van hoogwaardige kwaliteit. Weet u niet goed welke artikelen u nodig heeft? Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we u advies op maat geven!

Verschillende soorten uv-filters voor uw aquarium

Wanneer u uv-filters voor uw aquarium wilt kopen, heeft u bij ons de keuze uit de EHEIM ReeflexUV 350, de EHEIM ReeflexUV 500 en de EHEIM ReeflexUV 800. Deze uv-filters verminderen micro-organismen en elimineren vuiligheid in het water van uw aquarium. De apparaten hebben een ingebouwde reflector waardoor de micro-organisme-dodende uv-c-straling aanzienlijk is toegenomen. De drie filters zijn geschikt voor aquaria in verschillende groottes. Zo is de 350 geschikt voor aquaria van 80 tot 350 liter, het 500-model voor 300 tot 500 liter en het 800-model is geschikt voor aquaria van 400 tot 800 liter.

Maak uw keuze in onze webshop

Wilt u met een van deze uv-filters ook zorgen voor de beste waterkwaliteit in uw aquarium? Maak dan uw keuze in onze webshop en plaats direct uw bestelling. Heeft u vragen? Bel ons dan op 010 44 13 742 of stuur een e-mail naar info@special-pet.nl. Ook bent u van harte welkom in onze winkel in Capelle aan den IJssel.