Resultaat 1–12 van de 23 resultaten wordt getoond

Plantenvoeding voor uw aquarium bestellen

Bij Special Pet in Capelle aan den IJssel kunt u plantenvoeding voor uw aquarium bestellen. We bieden verschillende varianten aan, waaronder tabletplantenvoeding, vloeibare plantenvoeding en voedingsbodem. Alle plantenvoeding uit ons assortiment is van het merk HS Aqua, dat bekend staat om zijn hoogwaardige aquariumproducten.

Welke plantenvoeding voor uw aquarium wilt u bestellen?

Wanneer u plantenvoeding voor uw aquarium wilt bestellen, heeft u verschillende keuzes. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een ijzervoedingsupplement? Dan raden we aan om de FerroCell plantenvoeding te kiezen. Vooral roodkleurige planten hebben veel behoefte aan ijzer, dat met deze voeding eenvoudig kan worden aangevuld. Zoekt u juist plantenvoeding met koolstofbron? Kies dan voor de FloraCarbo. Vooral voor aquaria zonder CO2-bemesting is deze voeding erg geschikt. Wilt u ervoor zorgen dat de aquariumplanten in één keer alle belangrijke voedingsstoffen krijgen? Bestel dan de FloraCell plantenvoeding of de Growcap Capsules om de groei van de planten te verbeteren.

Kom ook langs in onze winkel

Welke plantenvoeding u ook kiest voor uw aquarium, u kunt deze eenvoudig bestellen in onze webshop. U bent binnen een paar klikken klaar. Daarnaast bent u ook van harte welkom in onze winkel in Capelle aan den IJssel. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 010 44 13 742 of info@special-pet.nl.