Growcap Capsules

Bent u op zoek naar Growcap Capsules? Dan zit u bij Special Pet helemaal goed! We hebben zowel een webshop als een fysieke winkel in Capelle aan den IJssel. Hier vindt u alle benodigdheden voor uw huisdier, zoals voer en dierenverblijven. Daarnaast vindt u bij ons ook alles voor uw aquarium. Denk hierbij aan filters, circulatiepompen, aquariumplanten en plantenvoeding, zoals de Growcap Capsules.

Meer dan 200 aquaria

Vanaf € 50,- gratis verzending

Regelmatig nieuwe artikelen

De voordelen van Growcap Capsules

Growcap Capsules zijn de perfecte plantenvoeding voor de beginnende aquarist. U kunt de capsules in de bodem van uw aquarium plaatsen en hoeft er vervolgens voor enkele weken niet meer naar om te kijken. De capsules bevatten alle nodige voedingselementen voor de planten. Hierdoor groeien en kleuren de planten optimaal. Daarnaast zorgen de capsules voor een unieke bodemwerking, zijn ze 100% natuurlijk en veilig voor alles wat leeft in het aquarium en dragen ze bij aan de ontwikkeling van de wortels en aquariumplanten.

Heeft u een vraag over een van onze producten?

Plaats uw bestelling in onze webshop

Wilt u ook Growcap Capsules kopen? Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten. Bekijk ons aanbod in de webshop en plaats uw bestelling of kom langs in onze winkel in Capelle aan den IJssel. Heeft u vragen of wilt u advies over een van onze andere producten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 010 44 13 742 of een e-mail te sturen naar info@special-pet.nl.

Vanmiddag langsgeweest voor de opstart van mijn aquarium voor mijn garnalen en landscaping. Eerlijk advies en ze nemen echt de tijd, vriendelijk en zijn kundig. Top zaak!
Tv A.
Heel vriendelijk
Brenda B.
Leuke winkel en altijd superlief voor mijn hondje
Miriam B.
Snelle en goede service
Ruben M.
Op marktplaats zag ik een advertentie staan, fruit- en kromvleugelvliegen. Eindelijk een adres gevonden waar binnen korte tijd mensen diverse insecten kwamen halen en alles vers!
Paul de M.
Ze zijn vriendelijk en hun prijzen zijn redelijk.
Dora L.
Leuke zaak met aardig personeel.
Denise A.
Goede service
B van H.
Had een jerrycan 2500ml plantenvoeding besteld en kreeg 3 losse flessen van samen dezelfde inhoud. Maar omdat ik een doseersysteem heb wilde ik echt de jerrycan.Gebeld naar Special Pet en die hebben mij als oplossing een losse lege jerrycan toegestuurd.Top service! 👍🏻
Linda V
Een fijne dierenspeciaalzaak
Remco S.
Super goed geholpen mega veel keuze.
Gabrielle S.
Prima kwaliteit van aquariumvissen en planten. Ruim assortiment en vakkundig geholpen. Top winkel!
Johan de P.