Dierenwinkel nabij Rotterdam

In onze dierenwinkel in Capelle aan den IJssel, vlak bij Rotterdam, kijkt u uw ogen uit! Wij hebben een ruim assortiment aan voeding, verblijven, reismanden en diverse accessoires. Daarnaast staan we ook bekend als een aquariumspeciaalzaak en hebben we alle benodigdheden voor uw aquarium. We vullen ons aanbod regelmatig aan, waardoor u altijd weer nieuwe producten in onze winkel vindt!

Meer dan 200 aquaria

Vanaf € 50,- gratis verzending

Regelmatig nieuwe artikelen

Een ruim aanbod in onze dierenwinkel vlak bij Rotterdam

Of u nu artikelen nodig heeft voor honden, katten, knaagdieren, vogels, aquaria of terraria; in onze dierenwinkel in de buurt van Rotterdam zit u goed. Voor elk soort huisdier hebben we de benodigdheden om de best mogelijke zorg te bieden. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en we bieden alleen toonaangevende merken aan. Enkele voorbeelden van producten zijn:

Bent u op zoek naar een specifiek product dat u niet in ons assortiment terugvindt? Laat het ons weten en wij kijken graag met u mee!

Heeft u een vraag over een van onze producten?

Kom langs of bestel uw producten online

Kom langs in onze dierenwinkel in Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam, en koop de favoriete producten van uw huisdier! Woont u niet in de buurt of wilt u liever online bestellen? Bekijk dan het aanbod in onze webshop. Voor vragen over onze producten of voor andere informatie, kunt u contact met ons opnemen via 010 44 13 742 of info@special-pet.nl.

Vanmiddag langsgeweest voor de opstart van mijn aquarium voor mijn garnalen en landscaping. Eerlijk advies en ze nemen echt de tijd, vriendelijk en zijn kundig. Top zaak!
Tv A.
Heel vriendelijk
Brenda B.
Leuke winkel en altijd superlief voor mijn hondje
Miriam B.
Snelle en goede service
Ruben M.
Op marktplaats zag ik een advertentie staan, fruit- en kromvleugelvliegen. Eindelijk een adres gevonden waar binnen korte tijd mensen diverse insecten kwamen halen en alles vers!
Paul de M.
Ze zijn vriendelijk en hun prijzen zijn redelijk.
Dora L.
Leuke zaak met aardig personeel.
Denise A.
Goede service
B van H.
Had een jerrycan 2500ml plantenvoeding besteld en kreeg 3 losse flessen van samen dezelfde inhoud. Maar omdat ik een doseersysteem heb wilde ik echt de jerrycan.Gebeld naar Special Pet en die hebben mij als oplossing een losse lege jerrycan toegestuurd.Top service! 👍🏻
Linda V
Een fijne dierenspeciaalzaak
Remco S.
Super goed geholpen mega veel keuze.
Gabrielle S.
Prima kwaliteit van aquariumvissen en planten. Ruim assortiment en vakkundig geholpen. Top winkel!
Johan de P.